Ombudsteam PvdA Breda

Heeft u een conflict met het energiebedrijf of de woningcorporatie? Loopt u vast in de wir-war van regels? Weet u niet waar terecht kunt met een zorgvraag of probleem? Schakel het PvdA Breda Ombudsteam in!

Het PvdA-Ombudsteam behandelt vragen en problemen van Bredanaars die betrekking hebben op de werk- en handelwijze van de gemeente Breda en gemeentelijke bedrijven en instanties zoals woningcorporaties, energiebedrijven, zorgverzekeraars, scholen, belastingsdienst, UWV.

Om een beroep op het team te kunnen doen hoeft u geen lid van de PvdA te zijn. We proberen voor iedereen een antwoord te vinden of bij te dragen aan de oplossing van het probleem. Met kennis over wet- en regelgeving en via ons beschikbare netwerk. Als het nodig is wordt de PvdA Breda gemeenteraadsfractie of het landelijke PvdA Ombudsteam ingeschakeld.

U kunt contact opnemen met een medewerker van het Ombudsteam door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door contact op te nemen met één van onze fractieleden of bestuursleden.

Contactgegevens:
- Ombudsteam PvdA Breda: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Landelijk ombudsteam: 070-3182742 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.