Contact met PvdA Breda

Fractie

Stadserf 1 kamer 2.21 (eerste verdieping)
4811 XS Breda

telefoon: 076-5294053.
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het fractiesecretariaat is bemand op:

  • maandag:   9:00 - 15:00 uur
  • dinsdag:     9:00 - 11:30 uur
  • woensdag:  9:00 - 11:30 uur
  • donderdag: 9:00 - 11:30 uur

Buiten deze uren kunt u inspreken op het antwoordapparaat

Afdelingsbestuur

Secretariaat van de afdeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voorzitter van de afdeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester van de afdeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lid worden?

Wilt u lid worden of een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon actieve leden

Actieve leden (en leden die binnen de vereniging actief willen worden), kunnen de contactpersoon benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkiezingscampagne

Heeft u vragen over de verkiezingscampagne?
Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger?
Stuur dan een mail aan het Campagneteam Breda: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webredactie

Tips en artikelen voor deze website kunt u mailen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.